Italia: „badantă” româncă împușcată de concubinul italian fiindcă voia să se întoarcă în România

Elizabeta Zamacau, o femeie română în vârstă de 40 de ani, originară din Brașov, duce în aceste ore o luptă crâncenă între viață și moarte după ce a fost împușcată marți, 17 septembrie 2019, de către concubinul său, un cetățean italian în vârstă de 64 de ani pe nume Gaetano Giannotto, alături de care trăia într-o casă din zona rurală a localității Calascibetta din provincia Enna (Sicilia).

Elizabeta Zamacau, 40 de ani, împușcată de concubinul italian, Gaetano Giannotto. Sursa foto: Facebook – profil public

Conform primelor informații emise de autoritățile locale, femeia română a avut o discuție aprinsă cu concubinul său italian, discuție care se pare că a pornit de la dorința femeii de a se întoarce în România cu copilul avut din relația cu Giannotto. Bărbatul însă nu a acceptat această decizie a concubinei sale și a decis să o împuște.

- Continuarea articolului după publicitate -
Gaetano Giannotto, 64 de ani, acuzat de tentativă de omor după ce a împușcat concubina româncă. Sursa foto: Facebook – profil public

Mai multe focuri de armă au fost trase spre femeia română de către concubinul său, gloanțele lovind-o în torace, abdomen și puțin mai jos, în zona inghinală. Femeia este internată acum la spitalul Cannizzaro din Catania, unde a fost transportată cu elicopterul după ce a fost împușcată și se află în stare foarte gravă, luptându-se între viață și moarte. Elizabeta a fost supusă unor intervenții chirurgicale foarte delicate în urma rănilor suferite, iar medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Elizabeta și Gaetano au o fetiță împreună și locuiesc într-o casă pe care românca noastră o primise moștenire de la un bătrân pe care ea l-a îngrijit lucrând ca „badantă”. Surse apropiate familiei bărbatului italian spun că el lucrează la primărie și că are doi copii din prima căsătorie, o fată și un băiat.

Gaetano Giannotto a fost pus sub arest și transferat în penitenciarul din Catania, în așteptarea interogatoriului, bărbatul fiind acuzat în acest moment de tentativă de omor.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos