Italia: „badantă” româncă se aruncă în fața trenului. Rămâne fără picioare

O femeie română în vârstă de 40 de ani a încercat să își pună capăt vieții ieri, miercuri 17 aprilie, la Busa di Vigonza, în provincia Padova, de-a lungul liniei de cale ferată Padova -Veneția. S-a așezat pe șinele trenului când a văzut că acesta sosea și a suferit o amputație a ambelor picioare. Românca lucra în nordul Italiei ca îngrijitoare pentru bătrâni și manifesta stări depresive.

Nu se știe ce anume a împins-o să comită acest gest, cotidianul Messaggero scrie că îngrijitoarea română era cunoscută deja cu tulburări depresive. Dar probabil nimeni nu a înțeles cât de grave pot fi acestea. Până ieri, când conaționala noastră s-a așezat pe liniile de cale ferată din apropierea gării din Busa di Vigonza în momentul în care a văzut că se apropie trenul, cu gândul de a-și pune capăt vieții.

La impactul cu locomotiva, femeia a suferit amputarea ambelor picioare, trenul i-a tăiat practic membrele inferioare.

Suem, serviciul sanitar de urgență, a intervenit la locul incidentului la cererea Polfer (Poliția Feroviară). Medicii au reușit să oprească hemoragia și să transporte femeia la spitalul din Padova, în stare gravă. Viața sa nu este însă în pericol, informează sursa citată.

Despre depresia femeilor românce plecate de lângă cei dragi și obligate să înfrunte necunoscutul cu tot ceea ce implică el, puteți citi în articolul Depresia ucide! Nu permite depresiei să îți decidă destinul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul