Italia: Tânăr român de 25 de ani s-a sinucis aruncându-se în gol de pe stâncile de la malul mării

A fost găsit mort la Punta Incenso, Ponza, o insulă din zona Italiei centrale, un băiat român în vârstă de 25 de ani care era dat dispărut de două zile. După primele reconstituiri, autoritățile susțin că tânărul român și-ar fi luat viața aruncându-se de pe stâncile de la malul mării.

De el nu se mai știa nimic de joi seara, 3 mai, când și-a făcut pierdute urmele. Mama sa a denunțat dispariția fiului său la carabinieri, care au inițiat căutările și după ce a găsit un pantof al băiatului s-au concentrat în zona Punta Incenso.

Corpul neînsuflețit a fost găsit și recuperat cu ajutorul elicopterului de pe stâncile de la malul înalt al mării de unde, se presupune, că tânărul s-a aruncat cu intenția vădită de a se sinucide. VIDEO aici.

Băiatul de 25 de ani lucra ca muncitor pe insula Ponza, o insulă care se află în fața Golfului Gaeta, puțin la sud de San Felice Circeo, în provincia Latina (Lazio).

Trupul său a fost transportat la morga spitalului din Cassiono iar investigațiile asupra morții sale sunt în desfășurare, relatează Il Mattino.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul