Italia: Tânăr român de 25 de ani s-a sinucis aruncându-se în gol de pe stâncile de la malul mării

A fost găsit mort la Punta Incenso, Ponza, o insulă din zona Italiei centrale, un băiat român în vârstă de 25 de ani care era dat dispărut de două zile. După primele reconstituiri, autoritățile susțin că tânărul român și-ar fi luat viața aruncându-se de pe stâncile de la malul mării.

De el nu se mai știa nimic de joi seara, 3 mai, când și-a făcut pierdute urmele. Mama sa a denunțat dispariția fiului său la carabinieri, care au inițiat căutările și după ce a găsit un pantof al băiatului s-au concentrat în zona Punta Incenso.

- Continuarea articolului după publicitate -

Corpul neînsuflețit a fost găsit și recuperat cu ajutorul elicopterului de pe stâncile de la malul înalt al mării de unde, se presupune, că tânărul s-a aruncat cu intenția vădită de a se sinucide. VIDEO aici.

Băiatul de 25 de ani lucra ca muncitor pe insula Ponza, o insulă care se află în fața Golfului Gaeta, puțin la sud de San Felice Circeo, în provincia Latina (Lazio).

Trupul său a fost transportat la morga spitalului din Cassiono iar investigațiile asupra morții sale sunt în desfășurare, relatează Il Mattino.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate