Italia: Un bărbat a fost găsit mort într-un canal. Se presupune că ar fi Costinel Munteanu

Corpul fără viață al unui bărbat a fost descoperit miercuri, 18 septembrie, într-un canal de scurgere la Ronco All’Adige, în provincia Verona. Autoritățile italiene afirmă că ar putea fi muncitorul român dat dispărut la mijlocul lunii august.

Costinel Munteanu a dispărut luni, 12 august 2019, de la locul de muncă. Câteva elemente importante sugerează anchetatorilor că trupul descoperit în canal este al său.

Conaționalul nostru a sosit în Italia cu numai două zile înainte de dispariție, în data de 10 august, pentru a lucra la societatea agricolă Trestini. Bărbatul locuia împreună cu nepotul său în via Gatelle din localitate și în cursul zilei de luni 12 august a dispărut din senin de la locul de muncă. Costinel se pare că a plecat de la lucru în jurul orei 13:00 și de atunci nu s-a mai știut nimic de el.

Cadavrul a fost găsit de un agricultor care tăia iarba, la câteva sute de metri de livezile în care Costinel Munteanu abia începuse să lucreze.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate identitatea corpului neînsuflețit și dacă acesta aparține cu adevărat lui Costinel Munteanu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Costinel Munteanu
Distribuie acest articol