Italia: Bărbat italian arestat, a obligat fosta iubită româncă să urce în mașină și a încercat să o violeze

Un bărbat italian a fost arestat la Trinitapoli (Puglia) după ce a încercat să violeze o tânără română cu care avusese o relație în trecut dar care s-a încheiat recent din dorința conaționalei noastre.

Salvatore Montanaro, în vârstă de 47 de ani, nu reușea să treacă peste faptul că femeia română, care este cu 20 de ani mai tânără decât el, a decis să termine relația și în urmă cu câteva zile a obligat-o pe aceasta să urce în mașina sa, ducând-o apoi într-o zonă retrasă din Trinitapoli.

Potrivit ziarului Foggia Today, Montanaro a început atunci să o pipăie pe femeia română, încercând apoi să o dezbrace dar aceasta, profitând de un moment de neatenție a bărbatului italian, a reușit să fugă și a cerut ajutorul unor persoane care se aflau în trecere prin zonă și care au alertat imediat autoritățile.

O patrulă a Carabinierilor din Trinitapoli, care se afla în apropiere, a sosit imediat la fața locului și a pornit în căutarea bărbatului agresiv, despre care se precizează că era deja cunoscut de forțele de ordine și pentru alte infracțiuni.

Montanaro a fost apoi arestat cu acuzația de violență sexuală și a fost închis în penitenciarul local, la ordinele procuraturii din Foggia, mai scrie sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol