Italia: Bărbat italian arestat după ce a terorizat fosta iubită româncă și a încercat să agreseze carabinierii

Un bărbat italian în vârstă de 42 de ani a fost arestat în seara zilei de vineri, 29 noiembrie 2019 pentru acte persecutorii asupra unei românce de 39 de ani cu care a avut o relație în trecut, dar și pentru ultraj. Faptele s-au petrecut în localitatea Lainate de lângă Milano.

Totul a început în dimineața zilei de vineri când bărbatul italian s-a dus la locuința conaționalei noastre și a început să bată cu pumnii și picioarele în ușa ei, amenințând-o și insultând-o timp de mai multe minute. După acest incident, femeia română a mers direct la carabinieri și l-a denunțat pe fostul iubit.

În cursul serii însă bărbatul s-a întors din nou la apartamentul fostei iubite și a început iarăși să o insulte, pretinzând în același timp să fie lăsat să intre în locuința ei. Conaționala noastră în schimb a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar o patrulă a carabinierilor a sosit în grabă pentru a scăpa-o de agresor.

La vederea militarilor, bărbatul italian de 42 de ani a devenit și mai agresiv și i-a atacat chiar și pe ei, ceea ce a dus la arestarea lui pe loc.