Italia: bărbat italian împușcat mortal și concubina sa româncă rănită în plină zi, în fața unei grădinițe

Un bărbat italian de 34 de ani, Andrea Gioacchini, a fost împușcat mortal în cap în plină stradă, în această dimineață de 10 ianuarie 2019, în jurul orei 8:50, iar concubina sa, o femeie română, a fost rănită și ea de un glonț în zona bazinului.

Din cele relatate de Roma Today, asasinatul a avut loc în cartierul Magliana din Roma, chiar în fața grădiniței „Mais e Girasole”, unde victima se pare că și-a lăsat copii. Când s-a urcat înapoi în mașina sa, unde se pare că îl aștepta concubina româncă, un bărbat pe un scuter și cu fața acoperită s-a apropiat de el și a tras mai multe focuri de armă spre capul lui Gioacchini, unul dintre gloanțe atingând-o și pe femeia română.

Polițiștii adunând probe la locul crimei

Asasinul a fugit apoi la bordul scuterului, lăsându-i pe cei doi în condiții foarte grave. Internați în spital, Andrea Gioacchini, a cărui stare de sănătate a fost critică de la bun început, a decedat după câteva ore, în timp ce femeia română se află încă sub atenția medicilor.

Autoritățile din Roma sunt acum pe urmele asasinului, fiind organizate căutări chiar și cu elicopterele.

Gioacchini avea numeroase antecedente penale și era supravegheat de polițiști

Nu se știe cu exactitate de ce a fost asasinat bărbatul italian, dar cert este că acesta nu avea un trecut prea curat, așa cum îl prezintă într-un alt articol sursa citată. Gioacchini se pare că a fost condamnat în trecut pentru mai multe infracțiuni, de la deținere ilegală de arme și trafic cu droguri, până la șantaj și leziuni personale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul