Italia: bărbat italian salvat de o româncă. A încercat să-și dea foc în mașină

O femeie română de 43 de ani a salvat viața unui bărbat italian în vârstă de 42 de ani, originar din localitatea Nichelino, provincia Torino, în seara zilei de luni 9 septembrie 2019.

Potrivit Torino Oggi, totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00 pe via Parri din localitatea Torre Pellice, situată în aceeași provincia menționată mai sus, unde bărbatul italian a încercat să se sinucidă dându-și foc în autoturismul său, un Peugeot 206. O femeie română rezidentă în zonă a văzut mașina în flăcări și a sunat imediat la 112, apoi l-a văzut pe om lângă mașină cu hainele din care ieșea fum și n-a mai stat mult pe gânduri: l-a urcat în mașina ei pentru a-l duce la spital.

Mașina în care bărbatul italian și-a dat foc

Conaționala noastră l-a transportat pe bărbatul italian la secția Urgențe a spitalului din Pinerolo, de unde a fost transportat apoi la spitalul Cto din Torino cu elicopterul. Medicii au constatat că starea sa este foarte gravă, victima suferind arsuri pe 45% din corpul său.

La fața locului au sosit și pompierii care au stins focul, dar și carabinierii care investighează asupra motivelor pe care le-ar fi avut bărbatul să recurgă la acest gest. Surse locale scriu că victima suferise o dezamăgire sentimentală și de aceea ar fi încercat să-și dea foc.