Italia: bărbat marocan jefuiește o româncă sub amenințarea cuțitului după ce a refuzat să facă sex cu el

Jaouad Mourcid, bărbat marocan în vârstă de 29 de ani, a fost arestat în cursul serii de joi, 6 iunie 2019, în localitatea italiană Cagliari din Sardinia, după ce a jefuit o tânără româncă pe care inițial o abordase cu propunerea de a face sex cu el în schimbul unei sume de bani.

Mourcid se afla pe Viale Elmas din Cagliari în seara zilei de ieri când s-a apropiat de o tânără româncă și i-a propus să facă sex cu el contra cost, dar aceasta l-a refuzat imediat. Imediat după aceea, bărbatul marocan a abordat o altă româncă și i-a făcut aceeași propunere, iar când s-a văzut refuzat și de această dată, a scos un cuțit și amenințând-o pe conaționala noastră cu această armă, i-a smuls poșeta apoi a fugit.

O patrulă a Poliției care trecea prin zonă a fost oprită de cele două femei românce care au povestit agenților cele întâmplate, iar aceștia au pornit pe urmele infractorului. La scurt timp, bărbatul marocan a fost blocat de polițiști în timp ce se îndrepta în fugă spre piazza Sant’Avendrace. Asupra sa a fost găsită poșeta tinerei românce, cu suma de 80 de euro în ea și cuțitul folosit pentru a o amenința pe aceasta în timpul jafului.

Jaouad Mourcid a fost astfel pus sub arest la ordinul procurorului și închis în penitenciarul Ettore Scalas din Cagliari, urmând să apară în fața unui judecător în următoarele zile.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!