Italia: bărbat marocan jefuiește o româncă sub amenințarea cuțitului după ce a refuzat să facă sex cu el

Jaouad Mourcid, bărbat marocan în vârstă de 29 de ani, a fost arestat în cursul serii de joi, 6 iunie 2019, în localitatea italiană Cagliari din Sardinia, după ce a jefuit o tânără română pe care inițial o abordase cu propunerea de a face sex cu el în schimbul unei sume de bani.

Mourcid se afla pe Viale Elmas din Cagliari în seara zilei de ieri când s-a apropiat de o tânără română și i-a propus să facă sex cu el contra cost, dar aceasta l-a refuzat imediat. Imediat după aceea, bărbatul marocan a abordat o altă româncă și i-a făcut aceeași propunere, iar când s-a văzut refuzat și de această dată, a scos un cuțit și amenințând-o pe conaționala noastră cu această armă, i-a smuls poșeta apoi a fugit.

O patrulă a Poliției care trecea prin zonă a fost oprită de cele două femei românce care au povestit agenților cele întâmplate, iar aceștia au pornit pe urmele infractorului. La scurt timp, bărbatul marocan a fost blocat de polițiști în timp ce se îndrepta în fugă spre piazza Sant’Avendrace. Asupra sa a fost găsită poșeta tinerei românce, cu suma de 80 de euro în ea și cuțitul folosit pentru a o amenința pe aceasta în timpul jafului.

Jaouad Mourcid a fost astfel pus sub arest la ordinul procurorului și închis în penitenciarul Ettore Scalas din Cagliari, urmând să apară în fața unui judecător în următoarele zile.

@rotalianul