Italia: Pieton român accidentat grav de o mașină. Șoferul a fugit, iar poliția caută martori

Un bărbat de cetățenie română în vârstă de 37 de ani se află în stare foarte gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină a cărui șofer a fugit de la fața locului. Accidentul a avut loc în jurul orei 20:00 de sâmbătă, 16 noiembrie 2019, pe via Reiss Romoli din Torino, în dreptul numărului 265, iar poliția caută martori pentru a afla identitatea șoferului.

Autoturismul implicat în accident a intrat pe via Romoli de pe via Stampini și se îndrepta spre corso Vercelli, relatează Torino Oggi, atunci când l-a lovit pe conaționalul nostru. Fără nicio reținere, șoferul și-a continuat apoi drumul, abandonând victima în stare foarte gravă la locul accidentului.

Bărbatul român a fost transportat apoi la spitalul San Giovanni Bosco din Torino, iar la fața locului au fost trimiși agenții de la Poliția Municipală pentru a da startul investigațiilor. Polițiștii fac un apel la toți cei care au informații sau au fost martori la acest accident să sune la numărul de telefon 01101111 pentru a-i ajuta să-l aducă în fața legii pe șoferul mașinii implicate în accident. Între timp, anchetatorii verifică imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a identifica șoferul.

Distribuie acest articol