Italia: bărbat român ajută la arestarea a 3 infractori albanezi care au spart o mașină

Trei cetățeni albanezi, toți în vârstă de 18 ani, au fost arestați în dimineața zilei de sâmbătă, 25 noiembrie 2018, de către carabinierii din localitatea italiană Florența, datorită ajutorului dat de un cetățean român care a fost martor la o infracțiune comisă de cei trei tineri.

Conaționalul nostru se afla pe via Michelucci din Florența când, împreună cu alte persoane, a asistat la spargerea unui automobil Mercedes Clasa A, infracțiune comisă de trei tineri albanezi. Cei trei infractori au spart geamul din spate al mașinii și au pătruns în interiorul automobilului de unde au furat mai multe obiecte personale ale proprietarului, relatează Qui News Firenze.

Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul român a sunat la 112 pentru a semnala infracțiunea și când a văzut că cei trei infractori se îndepărtează, a decis să-l urmărească pe unul dintre ei. La bordul unui scuter, bărbatul român l-a urmărit pe unul dintre infractorii albanezi până pe via Spontini unde, după ce a realizat că este urmărit de conaționalul nostru, bărbatul albanez a început să-l amenințe și a aruncat cu o cărămidă asupra sa. Din fericire, cărămida nu l-a lovit pe bărbatul român, dar i-a distrus geamul de protecție al scuterului.

În acel moment au sosit și carabinierii care l-au arestat pe tânărul albanez de 18 ani și au dat startul unei anchete pentru a-i prinde și pe ceilalți doi complici ai săi. Datorită mărturiilor celor care au asistat la această infracțiune și a indicațiilor conaționalului nostru, carabinierii au reușit să-i identifice și să-i aresteze în scurt timp și pe ceilalți doi infractori cu ajutorul unei alte patrule care se afla în zonă.

Cei trei infactori albanezi au fost trasportați la penitenciarul din Solliciano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI