Italia: Bărbat român bătut cu bâta de baseball de o italiancă. Polițiștii l-au găsit leșinat în mijlocul străzii

În după-amiaza zilei de miercuri, 20 iunie 2018, agenții de la poliția locală din Genova au fost chemați să intervină în piazza Caricamento din localitate, în urma unei agresiuni care a avut loc asupra unui bărbat de cetățenie română.

Potrivit ziarului local Genova Today, când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat de cetățenie română leșinat în mijlocul străzii iar în apropierea locului unde a acesta a fost găsit, se auzeau unele voci agitate. Ulterioare controale i-au dus pe polițiști în fața unui alt bărbat român care reținea cu forța o femeie de cetățenie italiană.

La vederea polițiștilor, bărbatul român a predat acestora o bâtă de baseball din aluminiu despre care a declarat că a smuls-o femeii italience din mâini. Din declarațiile martorilor, se pare că femeia l-a lovit puternic cu bâta de baseball pe celălalt bărbat român, pe care polițiștii l-au găsit leșinat în stradă. Agresiunea ar fi avut loc în urma unor neînțelegeri între italiancă și român pe probleme legate de consumul și traficul de droguri, mai precizează sursa citată.

Bărbatul român rănit a fost transportat la spitalul Galliera unde medicii i-au prescris șapte zile de recuperare medicală, în timp ce femeia italiancă, care a declarat că și ea, la rândul său, ar fi fost rănită, a fost transportată la spitalul San Martino unde medicii i-au dat 20 de zile de recuperare medicală.

Femeia italiancă, despre care sursa citată specifică și faptul că are antecedente penale, a fost denunțată în stare libertate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol