Italia: Bărbat român bătut cu violență în plină stradă, salvat de doi trecători

Agresiunea a avut loc în cursul nopții de duminică spre luni, 16 decembrie 2019, în cartierul Loreto din Pesaro (Marche) unde un cetățean român a fost bătut cu violență de doi bărbați a căror identități sunt cunoscute până la această oră.

Potrivit celor relatate de ziarul Centro Pagina, în jurul orei 02:30 din această noapte doi localnici din Pesaro care circulau cu mașina pe via Flaminia din localitate au văzut că doi bărbați loveau cu brutalitate o persoană care părea a fi în stare de ebrietate, deci incapabilă de a se apăra. Cei doi trecători au tras mașina pe dreapta și au reușit să-i sperie pe agresori, care au decis să-și facă pierdută urma, în timp ce victima lor a reușit doar să se târască din mijlocul străzii până la trotuar, ca mai apoi să intre într-o stare de semi-inconștiență.

Cei doi bărbați care l-au salvat au sunat imediat la 118 și, odată cu ambulanța, la fața locului a sosit și o patrulă de carabinieri pentru a investiga asupra faptelor. Victima a fost transportată la spital cu cod roșu de urgență din cauza unui grav traumatism cranian facial, dar viața sa nu se află în pericol.

Conaționalul nostru, care a fost identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 35 de ani și rezident la Pesaro, a fost sedat de doctori după internarea în spital, iar militarii așteaptă acum să se trezească pentru a primi mai multe informații de la el despre agresorii săi.