Italia: Bărbat român de 29 de ani și-a ucis mama în urma unei dispute familiale

În după-aniaza zilei de miercuri, 8 mai, un bărbat român în vârstă de 29 de ani și-a ucis mama de 48 de ani, lovind-o cu un obiect contondent. Tragedia a avut loc la Carpineto Romano, o localitate în apropierea orașului Frosinone din provincia Roma. Bărbatul a chemat singur carabinierii și s-a predat acestora.

Fapta s-a petrecut în jurul orei 17:30, în viale Leone XIII, unde fiul și-a ucis mama în timpul unei dispute contradictorii. În timp ce se certau, bărbatul a lovit-o pe mama sa cu un obiect încă neidentificat, apoi a chemat carabinierii. La sosirea acestora, femeia era fără viață.

Conform primelor verificări, nu ar exista plângeri despre o situație de conflict anterior, cei doi nu sunt cunoscuți că ar mai avut certuri majore care să lase impresia unei situații conflictuale. Vecinii au declarat autorităților că nu au mai auzit niciodată certuri între cei doi.

Bărbatul era în atenția Centrului de Sănătate Mintală. După crima comisă, a fost arestat și dus la procuratura din Velletri pentru interogatoriu.

Femeia română era în prezent căsătorită cu un bărbat din Carpineto Romano și pe fiul care a ucis-o îl avea dintr-o căsătorie anterioară.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI