Italia: bărbat român de 31 de ani mort în condiții suspecte. „Un băiat de aur” spun despre el italienii care îl cunoșteau

Corpul neînsuflețit al lui Florin Calcan, bărbat român în vârstă de 31 de ani, a fost găsit ieri dimineață, 2 noiembrie, în jurul orei 8.00, în apropierea motocicletei sale. Au dat alarma trecătorii care călătoreau de-a lungul străzii provinciale 45, din direcția Fontanile spre Mombaruzzo, în Piemonte, și au văzut motocicleta lui Florin parcată pe aleea de la intrarea unei vile. Jos, la câțiva metri distanță, au găsit cadavrul bărbatului care se afla sub o remorcă agricolă, relatează lastampa.it.

Cum a murit Florin Calcan?

Cum a murit Florin Calcan, bărbatul român în vârstă de 31 de ani găsit fără viață la doar câțiva pași de scuterul său, încă nu se știe. Carabinierii fac diferite presupuneri dar declară că nu va fi ușor de stabilit cauza morții conaționalului nostru, deorece nu există martori, corpul a fost găsit după câteva ore bune de la deces iar dinamica faptelor și evenimentelor care au provocat decesul nu este în întregime clară, aproape necunoscută.

A fost un accident stradal? De ce Florin nu a cerut ajutor?

La aproximativ 12 metri de unde a fost găsit scuterul, carabinierii au descoperit semne ale unui accident de mașină, o pată de ulei proaspăt, sol afânat în șanț și câteva picături de sânge. Poate Florin a căzut în noaptea respectivă, de 1 spre 2 noiembrie, apoi s-a ridicat mergând pentru câțiva metri până la intrarea pe alee, când s-a simțit rău și s-a oprit. În apropierea cadavrului s-au găsit urme de vomă dar la analiza celularului nu s-au constatat apeluri făcute la momentul respectiv. De ce Florin nu a cerut ajutor? De ce s-a așezat sub remorca agricolă unde a fost găsit? A suferit o lovitură la cap, o hemoragie internă care l-a făcut să își piardă luciditatea?  Întrebări care acum nu au un răspuns clar, doar o autopsie poate da mai multe informații, informații care vor putea ajuta la stabilirea cauzei decesului și la clarificarea cazului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Orice este posibil, investigații amănunțite din partea carabinierilor

Pe fața victimei, pe obrazul drept, au fost găsite câteva răni ușoare. Ancheta a fost clasificată drept un accident rutier, dar anchetatorii, coordonați de procurorul adjunct din Alessandria, John Gasparini, urmăresc fiecare pistă posibilă. Acest lucru este dovedit de investigațiile amănunțite care au durat ore întregi la locul unde a fost găsit fără suflare Florin de către carabinierii companiei Canelli, pentru a descoperi cele mai mici detalii care să-i ajute la stabilirea faptelor care au dus la decesul bărbatului.

De Florin, numai de bine!

Florin Calcan locuia în Mombaruzzo, provincia Asti, Piemonte, de mai mult de 10 ani împreună cu mama și sora sa. O familie integrată pe deplin în comunitate și bine-cunoscută de către toți cetățenii din localitate. Florin se ocupa de grădinărit și toată lumea îl cunoștea, despre el, italienii din Mombaruzzo spun numai de bine: „avea cheile de la multe case de aici, din zonă, toți aveam încredere în el, era „un băiat de aur!”

@rotalianul