Italia: bărbat român de 45 de ani găsit spânzurat în locuința sa. Tocmai încheiase o relație sentimentală

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani a fost găsit fără viață în locuința sa din fracțiunea Cassibile a localității italiene Siracusa, în după-amiaza zilei de ieri, 12 iunie 2018.

Din primele relatări reiese că trupul bărbatului ar fi fost descoperit de poliția locală, care a primit diferite semnalări de la vecinii conaționalului nostru. Aceștia simțeau un miros urât provenind din apartamentul victimei și declarau că nu-l mai văzuseră de mai multe zile. Când au pătruns în apartament, polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al bărbatului român spânzurat într-o încăpere.

În urma unei prime inspecții, scrie ziarul local Siracusa Oggi, medicul legist a declarat că decesul ar fi avut loc cu câteva zile în urmă iar pentru moment anchetatorii iau în calcul sinuciderea, ca fiind cauza decesului cea mai probabilă. Potrivit unui alt ziar local din Siracusa, conaționalul nostru tocmai încheiase o relație sentimentală iar acesta ar fi fost motivul pentru care a recurs la acest gest dramatic.

Conaționalul nostru era foarte bine integrat în comunitatea italiană din Siracusa și se pare că locuia cu mama sa care în această perioadă este plecată în localitate. Ancheta polițiștilor continuă pentru a descoperi cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie.

Vă reamintim pe această cale că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
 • Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
   – http://www.azzurro.it
   – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
   – Telefon 19696
 • Telefono Amico
   – http://www.telefonoamico.it
   – Telefon: 199 284 284