Italia: Bărbat român decedat în singurătatea izolării la domiciliu

Un cetățean român a fost găsit fără viață în după-amiaza zilei de luni, 23 martie 2020, în locuința sa dintr-o localitate de lângă Torino (Piemont), relatează VocePinerolese.it. Decesul se pare că a avut loc din cauze naturale, precizează sursa citată.

Tragica descoperire a fost făcută de vecinii conaționalului nostru care obișnuiau să-l mai ajute uneori cu mâncare, dar pe care nu-l mai văzuseră de vineri. Îngrijorați de soarta românului nostru, vecinii au alertat autoritățile și două echipaje de pompieri au sosit în scurt timp la fața locului însoțite de două ambulanțe și de carabinieri.

Pompierii au fost nevoiți să pătrundă în apartamentul românului cu ajutorul autoscării, dar odată intrați l-au găsit pe acesta fără suflare în dormitor, cu televizorul aprins încă. Personalul medical intervenit la locul tragediei, situat pe via Bignone din Pinerolo, nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

Victima a fost identificată de carabinieri ca fiind un cetățean român în vârstă de 64 de ani, cu inițialele numelui F.D. O primă inspecție a trupului neînsuflețit din partea medicului legist arată că decesul a avut loc din cauze naturale.