Italia: Bărbat român dispărut după ce a sărbătorit împlinirea celor 58 de ani ai săi

Un bărbat de naționalitate română a dispărut din Orosei, provincia Nuoro (Sardegna) pe data de 24 aprilie, 2018, după ce a sărbătorit împlinirea celor 58 de ani ai săi.

Ștefan Ciobanu trăia în Italia de anul trecut și locuia la o familie din Orosei unde făcea treabă în gospodărie și alte munci cu ziua, pe unde apuca. Un om liniștit, muncitor, care nu făcea rău nici la o muscă” spun italienii despre românul nostru. Pe data de 23 aprilie, 2018, Ștefan Ciobanu a împlinit 58 de ani, a sărbătorit cu câțiva prieteni după care a dispărut. Din ziua de 24 aprilie nu se mai știe nimic de el, nimeni nu l-a mai văzut, documentele sale de identitate i-au rămas la domiciliul unde locuia iar telefonul celular rezultă închis. De obicei, Ștefan folosea bicicleta pentru micile sale călătorii dar în ziua dispariției aceasta a rămas acasă.

- Continuarea articolului după publicitate -

Prietenii spun că Ștefan Ciobanu avea o perioadă mai dificilă, traversând o perioadă agitată, cu probleme personale.

În satul unde locuia îl cunoșteau cu toții iar primarul localității Orosei, Nino Canzano, face un apel pe pagina sa Facebook:

„Este de negăsit domnul Ciobanu Ștefan, născut la 23 aprilie 1960. Ultima oară a fost văzut în localitatea Sa Minda. Cine l-a văzut sau are informații despre el este rugat să se adreseze poliției, carabinierilor, protecției civile sau pompierilor.” , scrie edilul și atașează fotografia conaționalului nostru.

Dispariția lui Ștefan Ciobani a fost anunțată și de programul televiziv Chi l’ha Visto?

„Ștefan Ciobanu are 58 de ani și a venit în Italia în luna septembrie a anului trecut. E oaspete al unei familii din Orosei iar pe data de 24 aprilie a ieșit din casă fără să spună nimic la nimeni și a dispărut. A lăsat acasă documentele de identitate iar telefonul este închis. Nu a luat nici bicicleta cu care, de obicei, se deplasează.”, anunță cei de la binecunoscutul program care se ocupă cu mediatizarea cazurilor persoanelor dispărute.

Semnalmente: Ștefan Ciobanu are 58 de ani, aproximativ 165 de centimetri, ochi căprui, păr grizonat, la momentul dispariției purta o geacă subțire și o pereche de jeans.

Cine poate da relații este rugat să se adreseze la numărul de urgențe 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos