Italia: Un bărbat român a dispărut fără urmă, familia și poliția îl caută cu disperare

Un bărbat de naționalitate română este dat dispărut la Salemi, provincia Trapani din Sicilia. Se numește Vișan Marin, cu vârsta de 62 de ani și a dispărut fără urmă de duminică, 20 mai, 2018.

Vișan Marin este cetățean român și de duminică după-amiază, în jurul orei 15:00 de când a plecat de acasă, familia lui nu mai are nici o veste despre el. Îngrijorați, membri familiei au avertizat carabinierii care au început imediat căutările, fiind folosit în acest scop și un elicopter. Bărbatul român este căutat în împrejurimile zonei unde locuia, mai ales în mediul rural dintre Salemi și Vita. Se pare că cineva l-a văzut mergând pe jos spre orașul vecin.

Vișan Marin, 62 de ani, dispărut fără urmă din Salemi, Sicilia. Cine poate da relații este rugat să sune la 112 sau să se adreseze poliției.

Între timp, au sosit în zona respectivă și unitățile cinofile ale pompierilor, relatează tp24.it. Atașăm fotografia românului Vișan Marin iar toți cei care l-au văzut după ziua de duminică și pot da informații despre el, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112.