Italia: Bărbat român în vârstă de 45 de ani dispărut fără urmă, cunoscut sub numele de „Super Mario”

Un român în vârstă de 45 de ani care locuiește în Ariccia, lângă Roma, a dispărut. Acesta este Costel Stîngaciu, cunoscut sub numele de „Super Mario” pentru asemănarea cu personajul jocurilor video. Cazul său a fost prezentat aseară, 14 martie, în cadrul programului televiziv „Chi l’ha Visto”, de pe RAI 3, emisiune italiană despre persoane dispărute.

Din ceea ce relatează jurnaliștii italieni, bărbatul român ar fi trebuit să ia un tren spre Campoleone, provincia Aprilia unde îl aștepta un coleg de muncă, dar nu ar fi ajuns niciodată la destinație, ar fi dispărut pe drum, fără urmă.

„Costel Stîngaciu, în vârstă de 45 de ani, trăiește în Ariccia” – se poate citi pe site-ul programului Rai – „și lucrează de un an ca șef de șantier pentru o companie locală. Marți, 13 martie, la ora 5:30, a sosit cu autobuzul la Roma, în gara Tiburtina, după ce a petrecut câteva zile în Calabria la niște rude. Șoferul confirmă că l-a văzut coborând din autobuz. Din Tiburtina, Costel ar fi trebuit să ia metroul și să meargă la gara Termini de unde, să se urce într-un tren spre Campoleone (Aprilia), unde îl aștepta un coleg de muncă. Nu a ajuns niciodată la destinație. Are cu el un celular smartphone negru, documente și o sacoșă de pânză de culoare galben cu verde, niște cumpărături făcute într-o măcelărie și o jachetă portocalie.”

Costel Stîngaciu, 45 de ani, român dispărut la Roma, în Italia.

Costel Stîngaciu are 172 cm. înălțime, ochi căprui și păr castaniu. În momentul dispariției purta o șapcă de culoare negru cu gri. Oricine are informații despre Costel Stîngaciu, l-a văzut sau auzit în ultimele două zile, este rugat să se adreseze autorităților la numerele de telefon:

  • 113 – poliția;
  • 112 – carabinierii.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20