Italia: Un bărbat român a fost găsit spânzurat într-un parc din apropierea Romei

Un bărbat de naționalitate română în vârstă de 33 de ani a fost găsit spânzurat ieri, 1 mai, 2018, într-un parc din Fonte Nuova, din apropierea Romei.

Descoperirea trupului neînsuflețit care atârna de o ramură a unui copac a fost făcută în jurul orei 16:00, de către un trecător în parcul Trentani (rezervația naturală Nomentum) aflat de-a lungul străzii Nomentana, între Mentana și Fonte Nuova, provincie nord-estică a capitalei italiene.

Bărbatul român s-a spânzurat cu o funie de o ramură a unui copac, iar carabinierii de la Mentana, ajunși imediat după semnalare la fața locului, nu au putut decât să constate decesul conaționalului nostru. Pentru început, toate indiciile duc la presupunerea că este vorba despre o sinucidere, informează Roma Today.

Surse din presa italiană susțin că bărbatul suferea de o stare depresivă. Era născut în 1985 și locuia la Riano. Nu s-a făcut încă public numele său.

Corpul tânărului român în vârstă de 33 de ani a fost dus la cimitirul Verano și pus la dispoziția Autorității Judiciare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol