Italia: Bărbat român, găsit mort de către prietenii săi: „aseară am mâncat toți împreună și era bine, sănătos”

Moare în somn un tânăr muncitor român rezident în provincia Lucca, Toscana. Bărbatul locuia cu alți prieteni români, informează iltirreno.it.

Iacob Sandor, de origine română, avea 38 de ani și era venit în Italia din anul 2003. Era originar din Oradea iar la Lucca, unde se stabilise de 15 ani, făcea diverse munci ocazionale, în special ca zidar. Prietenii cu care locuia în Sant’Angelo Sillori l-au găsit ieri, joi 25 ianuarie, în jur de ora 7.50, fără viață, în patul din camera sa. „O tragedie fără sens” spun cei trei conaționali în șoaptă, surprinși de moartea neașteptată a prietenului lor. „Cu Iacob, am luat cina împreună aseară, miercuri. Pe la ora 10.00 am terminat și toți ne-am dus la culcare, liniștiți, fiecare în camera sa.”

În cursul nopții, Jacob probabil s-a simțit rău, ieri dimineață prietEnii săi au bătut la ușă, dar din camera sa nu au primit nici un răspuns. La un moment dat au început să se îngrijoreze, nu era ceva normal ca Jacob să rămână în pat prea mult timp dimineața. Era aproape de ora 8.00 când doi au intrat în cameră și acolo au făcut descoperirea amară: bărbatul era în patul lui și părea că doarme. S-au apropiat încercând să îl trezească dar, pentru românul de 38 de ani nu mai era nimic de făcut.

La fața locului, ajung imediat carabinierii și o ambulanță cu medical la bord. În ciuda vârstei tinere, moartea bărbatului se datorează cauzelor naturale, asigură medicul.

Înmormântarea lui Iacob Sandor, cel mai probabil, va avea loc în România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI