Italia: Bărbat român de 37 de ani găsit spânzurat într-o magazie

Un bărbat român în vârstă de 37 de ani a fost găsit spânzurat într-o magazie din localitatea Roccasecca, provincia Frosinone, informează radiocassino.it.

Locul în care a fost descoperit corpul neînsuflețit al tânărului român este o magazie din spatele unei activități comerciale de pe via Piave, din Roccasecca, de-a lungul străzii care duce spre gară. Autoritățile, după primele rezultate ale anchetei în curs, declară că românul era rezident de mai mult timp în localitatea San Tommaso, unde efectua munci casnice.

Prima ipoteză a morții este sinuciderea. Pentru a se stabili cu exactitate dinamica tragicului gest și care au fost motivele pentru care tânărul român a decis să-și ia viața, carabinierii din Roccasecca și cei ai companiei din Pontecorvo au demarat o serie de investigații.

Vă reamintim pe această cale că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

 • Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
   – http://www.azzurro.it
   – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
   – Telefon 19696
 • Telefono Amico
   – http://www.telefonoamico.it
   – Telefon: 199 284 284
Distribuie acest articol