Italia: Bărbat român în stare critică după ce a fost lovit de un conațional cu o sticlă spartă

S-a întâmplat în seara zilei de luni, 6 ianuarie 2020, într-o locuință de pe via Cervetto, care este situată în cartierul Cornigliano din Genova și unde o seară petrecută între prieteni care jucau cărți, mâncau și beau, s-a transformat în dramă. Un bărbat român a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovit de mai multe ori după cap de un alt român cu o sticlă spartă.

După o primă reconstituire a carabinierilor reiese că victima, un cetățean român de 34 de ani, se afla în locuința unui prieten pentru a petrece o seară distractivă în compania altor conaționali. În jurul orei 21:00 însă totul a luat o întorsătură tristă, iar bărbatul de 34 de ani și un alt român de 37 de ani au început să se certe din motive banale. În scurt timp cearta a degenerat până în punctul în care românul mai în vârstă a luat o sticlă spartă și l-a lovit după cap în repetate rânduri pe conaționalul său.

Rănile bărbatului erau vizibil grave de la bun început, iar celelalte persoane au chemat imediat o ambulanță la fața locului pentru a-l transporta la spital. Românul atacat a ajuns astfel la spitalul San Martino din Genova și a fost internat la Reanimare unde se află și în aceste ore în stare de inconștiență, iar medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, relatează presa locală.

- Continuarea articolului după publicitate -

Românul de 37 de ani care i-a provocat rănile, un bărbat fără antecedente penale au ținut să specifice autoritățile, a fost pus sub arest pentru vătămare corporală.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos