Italia: româncă bătută de iubit în casa bătrânilor unde lucrează. Bărbatul pretindea bani din salariul femeii

Bărbat român în vârstă de 44 de ani, a intrat cu forța în casa a doi bătrâni ambii de 82 de ani, din Martano, provincia Lecce, Puglia, unde sub amenințări și lovituri i-a cerut îngrijitoarei acestora să îi consemneze banii din salariul abia primit. Bătrânii au reușit să avizeze forțele de ordine iar bărbatul român a fost arestat.

Femeia lucrează ca îngrijitoare în casa unui cuplu în vârstă din Martano și este logodnica agresorului. Acesta voia să o forțeze să-i dea salariul, dar femeia a refuzat. Înfuriat, bărbatul a apucat-o de păr și a lovit-o cu pumnii. Intervenția carabinierilor a împiedicat ca situația să se transforme într-o tragedie și în cele din urmă, omul de origine română a fost arestat de carabinierii stației locale. Astfel, pentru românul cu inițialele I.B.A., în vârstă de 44 de ani, s-au deschis porțile închisorii, el este acuzat de maltratare, de extorcare și de încălcare a proprietății private.

Femeia a fost însoțită la Spitalul din Scorrano. Având în vedere traumele suferite la nivelul feței și al spinării, medicii consideră că va avea nevoie de 15 zile de tratament.

Distribuie acest articol