Italia: român beat își urmărește soția și cumnata pe stradă cu un topor în mână. Salvate de carabinieri

Un cetățean român în vârstă de 39 de ani, din Carmagnola, provincia Torino, în Piemonte, a ajuns în cătușe cu acuzația de tentativă de omor, ieri, 14 octombrie. Bărbatul, în timpul unui scandal conjugal, și-a amenințat și urmărit pe stradă soția și cumnata cu un topor în mână. Doar intervenția promptă a carabinierilor a făcut ca cearta violentă să nu se transforme într-o tragedie. Cele două femei au fost salvate de carabinieri.

În timpul unei certe violente în casă cu soția sa, bărbatul în vizibilă stare de ebrietate, a lovit-o și amenințat-o. Femeia, speriată, le-a chemat în ajutor pe sora ei și pe o vecină, iar românul a luat un topor care se afla într-un colț al casei și a încercat să le lovească pe cele trei femei.

Agresiunea a continuat cu bărbatul care și-a urmărit soția și cumnata pe stradă și pe care le amenința că le taie cu toporul respectiv. Femeile au fost salvate de o patrulă de carabinieri care trecea în acel moment, informează Diario di Torino.

Când agresorul a văzut mașina carabinierilor, a încercat să scape de topor aruncându-l sub o mașină parcată, dar gestul său a fost notat de militarii care, după ce l-au oprit și l-au arestat, au recuperat și „arma”.

@rotalianul