Italia: bărbat român lovit de un tren care-i taie brațul chiar în ajunul Crăciunului. După accident se ridică și continuă drumul pe bicicletă

Dramaticul accident a avut loc luni, 24 decembrie 2018, în localitatea Arluno din provincia Milano, unde un bărbat român de 47 de ani a fost lovit de tren care i-a tăiat un braț.

Potrivit celor relatate de RFI (societatea Rete Ferroviaria Italiana) citată de Milano Today, bărbatul român circula pe bicicletă pe via Adua din Arluno când, în jurul orei 14:20, a fost lovit de un tren care i-a tăiat un braț. Cu toate acestea, conaționalul nostru s-a suit în mod incredibil din nou pe bicicletă, probabil fără să realizeze ceea ce i s-a întâmplat din cauza șocului puternic și a mai mers câteva sute de metri cu un singur braț.

Din fericire, mecanicul de tren a anunțat imediat autoritățile despre cele întâmplate și o ambulanță, dar și o patrulă de carabinieri au pornit în căutarea victimei. La locul accidentului, carabinierii au găsit bucăți din brațul bărbatului român, iar la scurt timp au fost anunțați că o persoană a fost găsită rănită pe marginea drumului, la câteva sute de metri distanță, persoană care era chiar victima accidentului.

Conaționalul nostru a fost apoi transportat la spital unde i s-au oferit îngrijiri medicale, iar medicii au declarat că viața sa nu este în pericol.