Italia: Bărbat român mort într-un accident rutier. Poliția este în căutare de martori

Un bărbat român în vârstă de 49 de ani a murit în noaptea de 16 spre 17 iunie, 2018, la Torino, într-un grav accident de mașină care a avut loc pe Corso Moncalieri. Alte trei persoane au fost grav rănite. Poliția italiană este în căutare de martori care pot da detalii despre dinamica accidentului.

Tragedia a avut loc pe Corso Moncalieri, la nivelul civicului 105. După primele reconstituiri rezultă că mașina, un Peugeot 206 în care se afla conaționalul nostru împreună cu alte trei persoane, era condusă de un tânăr în vârstă de 29 de ani care s-a angajat într-o depășire. În timpul manevrei, șoferul a pierdut controlul autoturismului și s-a ciocnit violent de copacii de pe partea dreaptă a carosabilului.

În urma impactului, unul dintre cei doi care ocupau bancheta din spate a mașinii, mai exact bărbatul român de 49 ani, a fost ucis pe loc, în timp ce ceilalți trei pasegeri au fost transportați de urgență la spital.

Alarma a fost dată în jurul orei 1:20. Poliția municipală din Torino caută martori la accident pentru a stabili cu exactitate dinamica tragediei. Cine poate da detalii este rugat să sune la numărul de telefon: 01101126509 interior 10, informează Torino Oggi.

Ancheta este în curs de desfășurare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI