Italia: bărbat român și-a pierdut viața în timp ce traversa strada. Lovit de o mașină condusă de o femeie de 74 de ani

Accident mortal pentru un bărbat român în vârstă de 49 de ani care a fost lovit de un autoturism Ford Fiesta în timp ce traversa strada la Monte Compatri, în imediata vecinătate a Romei, zona liniei de metrou C, chiar în fața stației Pantano. La volanul mașinii care a cauzat accidentul se afla o femeie italiancă în vârstă de 74 de ani care s-a oprit imediat pentru a acorda primul ajutor.

Tragedia a avut loc pe Via Casilina, din primele constatări se pare că victima, în seara zilei de marți, 13 noiembrie, a traversat strada în afara pasajul pietonal atunci când a fost lovit de mașina femeii dar dinamica accidentului este încă în atenția anchetatorilor. Cazul este cercetat de carabinierii din Frascati, informează roma.fanpage.it.

- Continuarea articolului după publicitate -

Bărbatul român era rezident la Mentana (Lazio). Ajutorul acordat de personalul sanitar de pe ambulanță a fost inutil: pentru conaționalul nostru, care a fost trasnportat de urgență la spital, nu mai era nimic de făcut, rănile suferite i-au provocat decesul. La locul accidentului s-au prezentat pe lângă salvare, carabinierii companiei Colonna și cei din Frascati.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA