Italia: Bărbat român găsit spânzurat de o țeavă de fier, deasupra unui canal cu apă

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani a fost găsit spânzurat la Torrevecchia Pia, provincia Pavia, din Lombardia. Trupul neînsuflețit al bărbatului atârna legat cu o frânghie de o conductă, deasupra unui canal cu apă.

Corpul conaționalului nostru a fost găsit de un cetățean care își scosese câinele la plimbare.

Românul și-a luat viața spânzurându-se de o țeavă de fier care trece peste un canal de irigare, iar această decizie tragică se pare că ar fi luat-o pe fondul unei stări depresive, după ce a primit de la tribunal decizia de a nu se mai apropia de soția sa care îl denunțase pentru episoade de maltratare și violență în familie.

Tragica descoperire a avut loc duminică, 24 iunie, în jurul orei 21:00, în zona rurală de lângă Torrevecchia, aproape de Via dei Molini. Un rezident a ieșit la plimbare cu câinele iar la un moment dat a observat corpul românului nostru. S-a întors în localitate, unde a cerut intervenția atât a carabinierilor, cât și a personalului sanitar de la 118.

La fața locului au sosit pompierii și medicii care au constatat decesul bărbatului român. Corpul acestuia a fost transferat la institutul de medicină criminalistică din Pavia unde se va efectua autopsia. Medicii și carabinierii au examinat corpul, dar nu au găsit semne de violență care să indice alte ipoteze decât sinuciderea, informează La Provincia Pavese.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sinuciderea pare, prin urmare, ipoteza cea mai acreditată. Membrii familiei au fost audiați ca martori iar declarațiile lor au lăsat să se înțeleagă faptul că bărbatul român trecea printr-o perioadă deprimantă, în urma deciziei emisă de tribunal prin care avea interdicție de a se mai apropia de soția sa.

Distribuie acest articol