Italia: bărbat român tăiat pe față cu un cuțit de către o femeie italiancă

S-a întâmplat în seara zilei de miercuri, 6 iunie 2018, în jurul orei 19:00, când o patrulă Polfer (Poliția Feroviară din Italia) din cadrul stației de tren Santa Maria Novella din Florența a fost oprită de un bărbat cu fața plină de sânge.

Bărbatul care i-a oprit pe agenți s-a arătat a fi un cetățean român și a declarat că fost lovit de mai multe ori în față cu un cuțit de către o femeie. Agenții au pornit imediat în căutarea femeii și au identificat-o în scurt timp ca fiind o o cetățeană italiancă în vârstă de 45 de ani, originară din Florența, fără adăpost și care obișnuiește să-și petreacă timpul în jurul gării menționate mai sus.

După ce au reconstituit dinamica incidentului, ascultând mărturiile oamenilor care au asistat la acest incident și după ce au vizualizat înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă, polițiștii au decis să o aresteze imediat pe femeia italiancă responsabilă de această agresiune, se anunță într-un comunicat pe siteul oficial al localității Florența.

Între timp, conaționalul nostru a fost transportat la spital cu ambulanța unde medicii i-au găsit mai multe răni de cuțit pe față, la buze, în zona tâmplelor și a urechilor, răni care se vor vindeca în 25 de zile.

Polițiștii continuă să investigheze pentru a descoperi ce anume a împins-o pe femeia italiancă să recurgă la acest gest și nu exclud ca la baza acestei agresiuni să fie vorba de probleme de conviețuire între femeia italiancă și bărbatul român, și el fără adăpost.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol