Italia, bătaie între români. Un bărbat lovit în cap cu un ciocan se zbate între viață și moarte

Cinci români s-au luat la bătaie sâmbătă seara, 10 septembrie, în parcarea unui supermarket de pe via Glasgow din Ladispoli, localitate de lângă Roma. Patru dintre ei au fost transportați în cod roșu la spital. Unul prezintă răni deosebit de grave în zona capului și este în comă indusă, după ce a fost lovit cu un ciocan în ceafă, informează Roma Today.

Bătaia a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20:30, când cinci români, membri a două familii, s-au luat la bătaie din motive încă de clarificat. Agresorii erau înarmați cu bâte, bastoane și ciocane și s-au lovit cu sălbăticie semănând panică printre persoanele prezente în jurul lor.

Martorii au anunțat poliția. La fața locului, alături de agenții din Ladispoli și carabinierii companiei Civitavecchia, au sosit echipajele medicale de la 118, care au găsit patru cetățeni răniți. Doi au fost transportați la Aurelia Hospital, unul la Spitalul Sant’Eugenio și un al patrulea – cel mai grav – la Spitalul Policlinico Gemelli din Roma.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost lovit cu un ciocan în ceafă și este în comă indusă, starea sa fiind una deosebit de gravă. În următoarele ore va fi supus unei operații delicate.

Polițiștii au identificat patru din cei cinci agresori, toți cetățeni români în vârstă de 31, 32, 37 și 43 de ani – inclusiv trei frați.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cercetările continuă pentru reconstituirea faptelor și stabilirea motivelor pentru care a început altercația în urma căreia viața unui om este acum în pericol.