Bătrână violată și jefuită de un bărbat român la Milano. Salvini: „Să fie castrat!”

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani, Sergiu Valerian Iepure, a fost arestat la Milano. El este acuzat drept autorul violenței împotriva unei femei de 70 de ani, pe care a violat-o și jefuit-o după ce aceasta i-a deschis ușa casei sale. Bărbatul tocmai terminase de executat o pedeapsă în închisoare pentru o faptă asemănătoare.

O violență sexuală și un jaf împotriva unei femei în vârstă din Milano aduc din nou românii în atenția comunității italiene. La puține zile după cazul de la Lanciano, unde un grup de infractori români au intrat în vila a doi pensionari italieni masacrându-i în bătaie după care i-au tăiat femeii lobul urechii drepte, un alt caz având ca protagonist un român fără scrupule apare pe prima pagină a jurnalelor.

Faptele s-au petrecut în ziua de 21 septembrie 2018, în zona Bovisasca, unde femeia, care se întorcea de la cumpărături, tocmai intrase în locuința sa. Conform celor declarate de autoritățile care au efectuat ancheta, bărbatul român a urmărit-o și a sunat la ușa acesteia. Abia a deschis, femeia a fost izbită la pământ și violată, apoi agresorul a fugit luând cu el portofelul și telefonul mobil al victimei.

Semnalul telefonului celular furat, a permis investigatorilor să dea de urma lui Sergiu Valerian Iepure, care a fost găsit la Mantova, într-un apartament din Quistello, scrie ilgiorno.it.

Urmele biologice găsite la locul faptei au înlăturat orice îndoială: el este autorul jafului și a violenței sexuale. În plus, Iepure are un precedent și a fost deja condamnat pentru o faptă similară în anul 2009, când, în seara zilei de 13 august, românul a intrat în acțiune într-un hotel din Genova. El a reușit să atragă în camera sa de hotel recepționera în vârstă de 32 de ani, cu scuza că era ceva în neregulă cu dușul, după care a lovit-o cu capul de o mobilă și i-a furat portofelul și telefonul mobil din geantă; apoi a aruncat-o pe pat, i-a rupt hainele de pe ea și a abuzat-o sexual.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La momentul respectiv, Iepure a fost arestat în flagrant de poliție, după ce prietenul victimei a intervenit pentru a salva-o și l-a forțat să se arunce pe fereastră într-o încercare disperată de a scăpa de urmăritori. Condamnat la 10 ani de închisoare în 2012, Sergiu Valeria Iepure a fost extrădat în România unde și-a executat sentința. În anul 2018 a ieșit și la scurt timp după aceea s-a întors în Italia unde a comis agresiunea din aceste zile, asupra femeii de 70 de ani.

„Nemernicul a fost deja trimis înapoi în România pentru o altă violență acum 10 ani, dar, abia ieșit din închisoare, s-a gândit bine să se întoarcă imediat în Italia!” – a spus ministrul de Interne, Matteo Salvini. – „Propun ca acest individ să fie trimis imediat în pușcăriile patriei sale (și de această dată vă sugerez să aruncați cheia) și adaug iarăși că este necesară castrarea chimică pentru a-i „vindeca” de această boală pe ticăloși. Alte țări au experimentat acest lucru de ani de zile, de ce Italia, nu?”

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20