Italia: bebeluș găsit mort într-o valiză, în locuința unei îngrijitoare. Femeia l-a născut în casă

Onoranze Funebri Alina

Un nou-născut a fost găsit fără viață într-o valiză, în casa unei femei din Republica Moldova, dar care locuiește în Vallo della Lucania, provincia Salerno, în cursul nopții de marți spre miercuri, 2 octombrie 2019. Femeia, care lucrează ca „badantă” pentru o familie din zonă, se pare că a născut de una singură în casă, a închis bebelușul într-o valiză, apoi a chemat ambulanța.

Din primele informații relatate de presa italiană reiese că îngrijitoarea moldoveancă a născut în locuința sa făcând totul de una singură, dar când a văzut că are complicații și că pierde sânge, a decis să cheme o ambulanță. Înainte de a face asta însă, a tăiat cordonul ombilical și a ascuns pruncul într-o valiză, deși nu se știe momentan dacă acesta era viu sau mort când l-a ascuns.

- Continuarea articolului după publicitate -

Personalul medical de pe ambulanță a preluat femeia, care suferea o hemoragie puternică, fără să-și dea seama pe moment despre ce este vorba, dar când a ajuns la spital și a fost supusă unui control mai detaliat, medicul a înțeles că femeia tocmai adusese pe lume un copil. Angajații spitalului San Luca din Salerno, unde a fost internată îngrijitoarea moldoveancă, au alertat atunci carabinierii care au dat buzna imediat în apartamentul femeii și au găsit bebelușul fără viață într-o valiză, în dormitorul acesteia.

Femeia locuia singură se pare și nu a avut martori la această tragedie, iar membrii familiei pentru care lucrează ca îngrijitoare spun că nu au observat că femeia este gravidă. Între timp, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat în acea casă, dar au refuzat să facă publice alte informații referitoare la caz până la încheierea investigațiilor.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!