Italia: Bianca Adam, o tânără română de 24 de ani și-a pierdut viața

Un accident care nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire unei tinere românce de numai 24 de ani, s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 18 martie, în provincia Arezzo. Puțin după miezul nopții, tânăra a fost lovită mortal de o mașină după ce ieșise dintr-un restaurant situat pe șoseaua provincială 327, între localitățile Foiano și Cesa.

Andrea Bianca Adam era rezidentă în zona respectivă și a decedat imediat după impact, înainte de sosirea ambulanței. Medicii nu i-au mai putut salva viața, rănile suferite au fost prea grave și Andrea nu a reușit să supraviețuiască. Din primele verificări ale poliției rutiere, rezultă că tânăra română a ieșit din restaurantul de pe marginea șoselei când a fost lovită în plin de un autoturism care circula regulamentar. Șoferul s-a oprit să îi acorde ajutor, dar orice încercare de a o menține în viață pe tânăra femeie a fost inutilă. Era ora 00:17 când șoferul a telefonat la autorități pentru a semnala cele întâmplate.

Șoseaua pe care a avut loc accidentul este una cu trafic intens la orice oră din zi și din noapte, este cunoscută pentru pericolele pe care le reprezintă.

La locul accidentului, pe lângă personalul sanitar de la 118, s-au prezentat și carabinierii unității militare din Cortona care încearcă să reconstitue cu exactitate dinamica accidentului.

@rotalianul