Italia: Bianca Adam, o tânără română de 24 de ani și-a pierdut viața

Un accident care nu i-a dat nicio șansă de supraviețuire unei tinere românce de numai 24 de ani, s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 18 martie, în provincia Arezzo. Puțin după miezul nopții, tânăra a fost lovită mortal de o mașină după ce ieșise dintr-un restaurant situat pe șoseaua provincială 327, între localitățile Foiano și Cesa.

Andrea Bianca Adam era rezidentă în zona respectivă și a decedat imediat după impact, înainte de sosirea ambulanței. Medicii nu i-au mai putut salva viața, rănile suferite au fost prea grave și Andrea nu a reușit să supraviețuiască. Din primele verificări ale poliției rutiere, rezultă că tânăra română a ieșit din restaurantul de pe marginea șoselei când a fost lovită în plin de un autoturism care circula regulamentar. Șoferul s-a oprit să îi acorde ajutor, dar orice încercare de a o menține în viață pe tânăra femeie a fost inutilă. Era ora 00:17 când șoferul a telefonat la autorități pentru a semnala cele întâmplate.

Șoseaua pe care a avut loc accidentul este una cu trafic intens la orice oră din zi și din noapte, este cunoscută pentru pericolele pe care le reprezintă.

- Continuarea articolului după publicitate -

La locul accidentului, pe lângă personalul sanitar de la 118, s-au prezentat și carabinierii unității militare din Cortona care încearcă să reconstitue cu exactitate dinamica accidentului.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos