Italia: biciclist român lovit de o mașină în zorii zilei, moare la spital după o oră

Un bărbat român rezident în localitatea italiană Cislago, provincia Varese, și-a pierdut viața în această dimineață de 14 aprilie 2019 pe strada statală 233 Varesina, după ce a fost lovit de o mașină. Petru Aruștei avea 45 de ani și era rezident cu familia la Cislago.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:35, relatează ziarul local Il Saronno, când conaționalul nostru se deplasa pe bicicleta sa spre localitatea Varese. Șoferul unui automobil care mergea în aceeași direcție a pierdut controlul volanului și l-a lovit din plin pe biciclistul român.

Șoferul, un tânăr italian de 22 de ani din Tradate, s-a oprit imediat și a chemat ambulanța la fața locului, iar bărbatul român a fost transportat apoi la spitalul din localitatea Tradate unde însă a decedat după circa o oră de la accident, din cauza rănilor grave suferite. Potrivit autorităților, tânărul italian se afla sub influența alcoolului la volan, rezultatul testului cu etilometrul fiind pozitiv.

Carabinierii din Tradate investighează acum pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la această tragedie, dar motivul pare a fi că șoferul care a provocat accidentul a adormit la volan, precizează sursa citată.

Distribuie acest articol