Italia: biciclist român lovit de o mașină în zorii zilei, moare la spital după o oră

Un bărbat român rezident în localitatea italiană Cislago, provincia Varese, și-a pierdut viața în această dimineață de 14 aprilie 2019 pe strada statală 233 Varesina, după ce a fost lovit de o mașină. Petru Aruștei avea 45 de ani și era rezident cu familia la Cislago.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:35, relatează ziarul local Il Saronno, când conaționalul nostru se deplasa pe bicicleta sa spre localitatea Varese. Șoferul unui automobil care mergea în aceeași direcție a pierdut controlul volanului și l-a lovit din plin pe biciclistul român.

Șoferul, un tânăr italian de 22 de ani din Tradate, s-a oprit imediat și a chemat ambulanța la fața locului, iar bărbatul român a fost transportat apoi la spitalul din localitatea Tradate unde însă a decedat după circa o oră de la accident, din cauza rănilor grave suferite. Potrivit autorităților, tânărul italian se afla sub influența alcoolului la volan, rezultatul testului cu etilometrul fiind pozitiv.

- Continuarea articolului după publicitate -

Carabinierii din Tradate investighează acum pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la această tragedie, dar motivul pare a fi că șoferul care a provocat accidentul a adormit la volan, precizează sursa citată.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA