Italia: Bordel lângă cimitir organizat de doi români. Plata între 50 și 150 de euro

Doi cetățeni români, un bărbat și o femeie, au organizat un adevărat bordel într-o vilă de lângă cimitirul orășenesc din Campobasso (Molise), unde se prostituau pentru toți cei care plăteau între 50 și 150 de euro, în funcție de solicitările fiecăruia. Erau organizate partide de sex singular sau în grup, adevărate orgii erotice.

Poliția de Stat a întrerupt o activitate de prostituție desfășurată într-o casă privată din Campobasso, scrie Gazzetta Molisana

În urma mai multor plângeri primite de la cetățenii care au observat un dute-vino continuu la vila respectivă, poliția italiană a efectuat o percheziție la domiciliul respectiv, unde au găsit un bărbat și o femeie ambii de origine română chiar în timp ce se prostituau cu doi clienți. Sprijiniți în „activitatea” lor de complicitatea unui italian din Campobasso pe numele căruia era închiriată vila, cei doi puseseră pe picioare o adevărată afacere. După ce și-au promovat activitatea pe un site web de întâlniri, au primit în casa respectivă numeroși clienți care le plăteau serviciile cu sume cuprinse între 50 și 150 de euro, în funcție de solicitări. Erau organizate adevărate orgii sexuale, sex în grup sau schimburi de parteneri.

Afacerea, deosebit de prosperă, a fost întreruptă de poliție. Proprietarul casei declară că habar nu avea ce se petrecea în vila sa pe care o închiriase unei persoane care ar fi trebuit să locuiască acolo împreună cu familia.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol