Italia: cade din picioare la muncă și moare după o zi de agonie. Iulian avea doar 26 de ani

Tragedia a avut loc vineri, 5 iunie 2019, în localitatea italiană Serino din provincia Avellino, unde un tânăr muncitor român în agricultură a murit după ce s-a simțit rău la muncă, pe câmp.

Iulian Ștefan Obreja avea numai 26 de ani și venise în Italia pentru a lucra alături de tatăl său în agricultură, care era stabilit aici deja de mai mulți ani. În după-amiaza zilei de joi, când Iulian și tatăl său se aflau la muncă pe un câmp agricol din Serino, tânărul nostru conațional a început brusc să se simt rău, suferind probabil un stop cardio-respirator și a picat la pământ sub ochii tatălui său.

Iulian Ștefan Obreja, tânărul muncitor român decedat pe câmp, la muncă. Sursa foto: Quotidiano del Sud

Totul s-a întâmplat în numai câteva secunde, Iulian și-a pierdut simțurile fără să reușească să mai scoată nici măcar un cuvânt, iar la fața locului a fost chemată imediat o ambulanță care l-a transportat la spitalul Moscati din Avelinno. Din nefericire, tânărul nostru român a decedat la 24 de ore după internarea în spital.

Având în vedere că Iulian avea numai 26 de ani iar decesul a fost cauzat după ce a căzut din picioare la muncă, medicii au informat autoritățile despre circumstanțele care au dus la această tragedie. Procuratura din Avellino a deschis așadar o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a decesului, iar medicului legist Lamberto Pianese i s-a cerut să efectueze autopsia asupra trupului neînsuflețit al tânărului român în speranța că se va afla dacă decesul a fost provocat de condițiile prea aspre de muncă în care acesta își desfășura activitatea sau a fost provocat de vreo problemă de sănătate de care suferea.