Italia: cine este românul accidentat mortal în timp ce se deplasa cu bicicleta. Ucigașul nu a fost găsit

Un cetățean român în vârstă de 51 de ani a fost victima unui tragic accident care a avut loc în urmă cu trei zile pe „Pontina”, o șosea din apropierea Romei. Bărbatul, care a fost investit mortal în timp ce se deplasa cu bicicleta, se numește Ioan Corfu și era rezident la Cisterna di Latina (Lazio). El a fost identificat ca rezultat al cercetărilor efectuate de poliția italiană, informează Il Corriere.

Între timp, investigațiile urmăresc identificarea șoferului care a comis fapta și care a fugit de la locul accidentului, neacordând primul ajutor conaționalului nostru. Echipa Poliției Rutiere care se ocupă de acest caz, condusă de comandantul Massimiliano Corradini, încearcă să obțină orice element util pentru a identifica șoferul autovehiculului, care a lovit pe conaționalul nostru. Se presupune că este vorba despre o camionetă Iveco, de culoare albă.

Ioan Corfu a fost accidentat mortal în dimineața zilei de 1 septembrie 2018, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe via Pontina din localitatea Aprilia, în direcția Latina. Tragicul accident a avut loc între orele 5:00 și 5:30, la kilometrul 65+500.

Bicicileta conaționalului nostru ucis. Sursa foto: ilcorrieredellacitta.it
@rotalianul