Italia: concediată în perioada de probă pentru că îi plăcea băutura, o „badantă” româncă a ocupat în mod abuziv casa bătrânilor

A publicat un anunț pe internet pentru a găsi un loc de muncă pe post de „badantă”, iar o familie din Torino, care locuiește în cartierul Parella și care avea nevoie de o îngrijitoare pentru doi bătrâni, a contactat-o și i-a oferit posibilitatea să lucreze pentru ei, dar cu o perioadă de probă de câteva zile.

Încă din primele ore în care a început munca, scrie ziarul local Torino Oggi, protagonista acestui episod, o femeie română de 54 de ani, a dat dovadă că nu este pregătită pentru a face această muncă, în special din cauză că îi plăcea și să bea. Din acest motiv, fiica bătrânilor i-a comunicat deja a doua zi că nu o consideră potrivită pentru acest loc de muncă și că trebuie să plece.

În acel moment, femeia română se pare că a avut o reacție agresivă față de fiica bătrânilor și i-a spus acesteia din urmă că ea nu pleacă sub nicio formă din acea casă. Fiica bătrânilor a cerut intervenția polițiștilor în acel moment, dar nici în fața agenților de poliție românca nu s-a dat dusă și a început să-i lovească și să-i amenințe, spunând că va minți împotriva lor în tribunal pentru a se răzbuna pe ei și că le dorește ca ei și familiile lor să moară.

Îngrijitoarea română a fost astfel arestată pentru violență, amenințări și rezistență în fața unui organ public.