Italia: copil român de 5 ani moare sub ochii părinților după ce cade într-un puț de la o moară de măsline

Tragedia a avut loc în jurul orei 18.30 de duminică, 12 noiembrie 2017, la o moară de măsline din localitatea Corinaldo, provincia Ancona, unde doi părinți români se aflau în vizită cu copilul lor de 5 anișori.

Din primele relatări reiese că micuțul se juca în apropierea unui puț de evacuare a reziduurilor lichide provenite de la măcinarea măslinelor când, se presupune, că ar fi pierdut echilibrul și ar fi căzut în interiorul puțului care are o adâncime de patru metri și în care se afla circa un metru și jumătate de lichid.

Locul în care s-a întâmplat tragedia. Sursa foto: Il Resto del Carlino

Părinții au alertat imediat ambulanța și pompierii care au sosit la fața locului în cel mai scurt timp și au scos copilul din puț dar pentru micuțul nostru conațional nu mai era nimic de făcut, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical de pe ambulanță pentru a-l resuscita, relatează Ancona Today.

Trupul neînsuflețit al copilului român a fost transportat la morga spitalului din Senigallia iar carabinierii au deschis o anchetă pentru a reconstrui cu precizie cauzele care au dus la această tragedie.

Potrivit sursei citate, micuțul era născut în Italia dintr-o familie de români care locuiesc în localitatea Ostra Vetere din provincia Ancona.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI