Italia: copil român lovit cu pumnul în față de o femeie africană. Părinții intervin și sunt bătuți și ei

S-a întâmplat vineri, 5 iulie 2019, în jurul orei 18:00, pe via Roma din localitatea italiană Carmignano di Brenta (Padova), unde o femeie originară din Coasta de Fildeș, deranjată de zgomotul pe care un copil român îl făcea, l-a lovit cu pumnul în față.

Copilul român, în vârstă de numai 9 ani, se juca alături de alți copii cu pistoalele cu apă în curtea clădirii unde locuiesc cu toții, dar zgomotul făcut de aceștia pare să o fi enervat prea tare pe femeia ivoriană în vârstă de 32 de ani. Într-un exces de furie, femeia a decis astfel să-l pedepsească ea însuși pe micuțul nostru conațional lovindu-l cu pumnul în mod violent în față.

Agitația creată a atras atenția celorlalți locatari, printre care și părinții copilului, un bărbat de 33 de ani și o femeie în vârstă de 39 de ani, ambii de origine română. Părinții au sărit astfel imediat să-și apere copilul de furia femeii ivoriene, dar aceasta s-a enervat și mai tare și a sărit asupra lor cu intenția de a-i lovi. În ajutorul femeii ivoriene au sărit însă și doi bărbați ghanezi, de 51 de ani și 37 de ani, acesta din urmă fiind concubinul agresoarei. Cei trei africani i-au lovit pe părinții copilului, iar micuțul a fost lovit din nou și el cu violență, fiind izbit de un zid, relatează ziarul italian Il Giornale.

Între timp, la fața locului au sosit carabinierii, chemați de vecini, dar și o ambulanță care a dus familia de români la spital pentru un control medical și unde medicii au constatat că minorul are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale datorită traumelor faciale suferite, în timp ce părinților săi li s-a dat o prognoză de 8 zile de îngrijiri.

Pentru femeia ivoriană, cu inițialele M.G.F., concubinul acesteia, K.M. și conaționalul său ghanez, K.M., care i-au agresat pe conaționalii noștri, a fost dispus arestul la domiciliu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI