Italia: copilul de 6 luni al unei femei românce a decedat în condiții suspecte, poliția cercetează cazul

O mamă româncă din Italia își plânge în aceste momente copilul decedat la numai 6 luni de viață, la Comiso, în provincia Ragusa din Sicilia. Nou-născutul a murit în casă, iar poliția face cercetări pentru a stabili cauzele decesului, informează Corriere di Ragusa.

Autoritățile au luat declarații de la mai multe persoane, rude și vecini, pentru a înțelege condițiile în care trăia micuțul și dacă era îngrijit, deoarece starea de sănătate a acestuia părea una precară în momentul morții.

- Continuarea după publicitate -

Copilul a decedat în casă. Mama lui este o tânără femeie de naționalitate română, în timp ce tatăl este tunisian și în prezent se află în închisoare. Femeia locuiește acum cu un alt bărbat, tot tunisian.

Alarma a fost dată marți, 19 februarie, în cursul dimineții. O ambulanță a sosit la fața locului dar pentru copil nu se mai putea face nimic, decât să se confirme decesul.

Cercetările polițiștilor vor clarifica circumstanța tristă în care nou-născutul și-a pierdut viața, iar anchetatorii i-au interogat inclusiv pe mama copilului și pe bărbatul care locuiește împreună cu ea. S-a dispus autopsia corpului neînsuflețit.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI