Italia: Cristian, șoferul român ucis de un ucrainean în urma unei altercații

Cristian Popescu, în vârstă de 48 de ani, s-a oprit cu furgoneta sa în seara zilei de marți, 28 mai 2019, la o benzinărie din via Ostiense, zona Vitinia din Roma, și acolo și-a găsit tragicul sfârșit.

În apropierea unui bar de lângă benzinărie, Cristian, care se pare că se afla sub influența alcoolului, a avut o discuție aprinsă cu doi cetățeni ucrainieni (nu români, așa cum scria inițial presa italiană) iar unul dintre ei l-a împins, făcându-l să cadă la pământ. În urma căzăturii, conaționalul nostru a suferit o lovitură puternică la cap care i-a fost fatală din nefericire.

Din reconstituirea făcută de polițiștii italieni reiese că cei doi ucrainieni au crezut că șoferul român era doar leșinat, așadar au cerut ajutorul altor doi bărbați pentru a-l pune lângă furgoneta cu care Cristian sosise la benzinărie, apoi au fugit. Între timp, cei care au asistat la scenă, îngrijorați că bărbatul român ar fi suferit răni grave, au chemat ambulanța, dar la sosirea personalului medical nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

La fața locului au sosit în scurt timp și agenții de Poliție însoțiți de cei de la Criminalistică și s-a dat startul anchetei care în câteva ore a dus la identificarea celor doi bărbați implicați în această tragedie.

Cel care l-a împins pe conaționalul nostru și a provocat decesul său, un bărbat ucrainean de 34 de ani, cu diverse antecedente penale, a fost arestat imediat pentru omor prin imprudență, în timp ce în privința celuilalt bărbat ucrainean, în vârstă de 34 de ani și el, autoritățile încearcă încă să decidă în ce mod a fost implicat și dacă va fi anchetat și el pentru complicitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI