Italia: Cristinel a fost găsit mort în ferma unde lucra. Procuratura a deschis o anchetă și a cerut să fie făcută autopsia

Moarte tragică pentru un bărbat român de 45 de ani, pe nume Cristinel Postolache, care lucra într-o fermă agricolă din localitatea Paterno, provincia Ancona.

Conaționalul nostru, relatează ziarul local Cronache Ancona, a fost găsit mort în după-amiaza zilei de joi, 9 august 2018, în incinta fermei unde era angajat cu contract la normă de lege. Trupul său fără viață a fost găsit de către colegii săi, întins pe pământ, lângă un grajd unde tocmai își terminase munca. Colegii au chemat imediat ambulanța la fața locului, dar medicii de la 118 nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului român.

Primele investigații asupra decesului, efectuate la spitalul Riuniti Torrette din Ancona, de către medicul legal Mauro Pesaresi, indică fără dubiu faptul că Cristinel ar fi murit din cauze naturale, mai exact, decesul său a fost provocat de un infarct fulgerător. Cu toate acestea, procurorul Andrea Laurino din Anonca a deschis o anchetă în acest caz și a cerut să fie efectuată autopsia asupra corpului neînsuflețit al conaționalului nostru de 45 de ani, pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, mai scrie sursa citată.