Italia: Cuplu de tineri români surprind un italian la furat în mașina lor. „Vă rog, nu mă denunțați, sunt disperat, nu am nimic de mâncare”

Un bărbat italian în vârstă de 50 de ani a fost prins în mașina unui cuplu de tineri români, în cartierul San Salvari din localitatea Italiano Torino, în timp ce încerca să le fure acestora casetofonul din autovehicul, relatează ziarul La Repubblica.

Tinerii noștri conaționali au surprins infractorul italian în timp ce încerca să demonteze casetofonul din interiorul mașinii lor și l-au blocat în autovehicul, chemând între timp autoritățile la fața locului.

„Vă rog, nu mă denunțați, sunt disperat, nu am nimic de mâncare”, s-a rugat bărbatul italian de tinerii români, dar aceștia nu s-au lăsat convinși și au așteptat sosirea polițiștilor pentru a-l preda pe infractor acestora. Văzând că nu a reușit să-i înduplece cu rugămințile sale, infractorul a încercat atunci să-i mituiască, oferindu-le un alt casetofon pe care tocmai îl furase dintr-o altă mașină parcată în zonă.

„Dacă mă lăsați să plec, fără să chemați poliția, vi-l fac cadou”, le-a spus bărbatul italian celor doi români dar aceștia nu au cedat nici de această dată. Până la sosirea polițiștilor, hoțul a reușit să iasă din mașina românilor și a fugit, căutând să se ascundă pe străzile lăturalnice din zonă, dar a fost prins de agenți la scurt timp după aceea, la intersecția dintre via Ormea și via Bidone.

În timp ce polițiștii îl arestau pe infractor, o altă femeie s-a apropiat de agenți și a denunțat și ea furtul casetofonului din mașina personală, obiect care a fost găsit printre cele care se aflau în posesia hoțului. Bărbatul italian în vârstă de 50 de ani nu este la prima abatere de acest gen, acesta având la activ un lung șir de astfel de infracțiuni, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI