Italia: doi frați români răniți după ce au fost împușcați de un traficant de droguri

S-a întâmplat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 6 iulie 2019, în cartierul Rancitelli din Pescara, unde un traficant de droguri a tras mai multe focuri de armă asupra unei mașini în care se aflau doi tineri români de 26, respectiv 28 de ani.

Potrivit Agenției Naționale de Presă din Italia, cei doi români sunt frați și erau clienții traficantului, un bărbat italian de 28 de ani cu antecedente penale. În urma unei discuții aprinse între traficant și tinerii români, care pare să fi pornit din motive banale, tânărul italian a tras mai multe focuri de armă de pe balconul locuinței sale asupra mașinii celor doi români.

Mașina românilor asupra care s-au tras focurile de armă. Sursa foto: abr24.it

Câteva gloanțe i-au atins și i-au rănit pe băieții români, care au fost transportați la spital, dar viața lor nu se află în pericol, aceștia fiind externați între timp cu o prognoză de vindecare de 15 zile pentru unul și 20 de zile pentru celălalt.

Între timp, a fost solicitată și intervenția polițiștilor la fața locului, iar tânărul italian care a tras focurile de armă asupra celor doi frați români a fost arestat. Potrivit sursei citate, atacatorul a mai fost arestat o dată în urmă cu câteva zile după ce a înjunghiat un imigrant nord-african care cumpăra droguri de la el, dar se pare că a fost pus în libertate din nou în numai câteva zile. Arma foc folosită de bărbatul italian era deținută de acesta în mod ilegal.

@rotalianul