Italia: doi români, bărbat și femeie, accidentați de o mașină. El moare pe loc, ea în stare foarte gravă

Doi cetățeni români, un bărbat și o femeie, au fost loviți de o mașină condusă de un bărbat italian în seara zilei de duminică, 28 iulie 2019, în localitatea Mondragone din provincia Caserta. Rănile suferite de bărbat i-au provocat decesul pe loc, în timp ce femeia a fost internată în spital în stare foarte gravă.

Mașina care i-a lovit pe cei doi români. Sursa foto: casertace.net

Conaționalii noștri, Constantin Cristinel Măruțoiu în vârstă de 44 de ani și Ancuța Gînfăelean de 33 de ani și rezidenți la Roma, se aflau în vizită la niște prieteni în localitatea menționată mai sus, relatează surse locale. Tragedia a avut loc aproape de miezul nopții, pe strada statală Domiziana, în dreptul restaurantului Zi Mariuccia.

Un automobil marca Lancia Musa, condus de Ciro S., un tânăr italian de 28 de ani, i-a lovit din plin pe cei doi români, iar impactul a fost fatal pentru Cristinel și i-a luat viața pe loc, în timp ce Ancuța a rămas cu răni foarte grave și a fost transportată la spitalul Pineta Grande din Castel Volturno. Femeia a fost supusă unor operații de chirurgie în cursul nopții din cauza rănilor suferite în urma accidentului.

Conform unor informații recente primite de la Alina Cărăbuș, președinta asociației românești din Italia, „Un Mondo Sereno”, Ancuța se află la această oră în comă la spitalul Federico II din Napoli.

Șoferul italian s-a oprit să ofere primul ajutor celor două victime, dar a fost la un pas să fie bătut de persoanele furioase care au asistat la tragedia provocată de acesta. Bărbatul va fi anchetat de autoritățile locale cu acuzația de omor rutier, informează autoritățile locale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI