Italia: Doi români beți la bordul unei mașini au riscat să omoare o întreagă familie

Doi cetățeni români, vizibil sub influența băuturilor alcoolice, la bordul unui Ford Focus neasigurat și care se deplasa în mare viteză, au provocat panică la Noicattaro, lângă Bari, în Puglia. Cei doi au tamponat o mașină în care se afla o întreagă familie, părinții și doi copii în vârstă de 6 și 2 ani.

Șoferul român al autoturismului Ford Focus a pierdut controlul volanului și a intrat într-un Volkswagen Passat cu o întreagă familie la bord: mama, tata și cei doi copii ai lor în vârstă de 6 și 2 anișori. Mașina familiei s-a oprit pe trotuar, iar în carambolă a fost lovită și o Lancia Delta care a suferit daune considerabile, scrie Il Quotidiano Italiano.

Autoturismul românilor și-a încheiat cursa oprindu-se într-un stâlp de pe via Selvaggi, nu înainte de a tampona altă mașină parcată, un automobil Fiat Idea.

Pasagerii din Passat au suferit contuzii și traumatisme cervicale.

La fața locului s-au prezentat două ambulanțe de la 118 și echipajele carabinierilor. Unul dintre cei doi români, probabil șoferul, a fugit imediat ce a reușit să coboare din mașină Celălalt, în schimb, s-a rănit ușor la cap însă a refuzat să fie transportat la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Spiritele s-au înfierbântat până la sosirea forțelor de ordine, rudele familiei din mașina tamponată și proprietarii celor două vehicule implicate s-au revoltat împotriva românului rămas la locul accidentului.