Italia: Doi soți români bătuți în curtea casei. Bărbatului i s-a tăiat o ureche

Clipe de teroare pentru doi soți români rezidenți la Malcontenta, în provincia Veneția, vineri seara, 22 februarie, când trei persoane cu fața acoperită i-au bătut crunt în curtea casei lor. Bărbatului, agresorii i-au tăiat lobul unei urechi. Poliția este pe urmele făptașilor, informează Venezia Today.

Cei doi soți români au fost atacați cu o violență de nedescris

Bărbatul român se întorcea acasă cu mașina, așa cum făcea în fiecare seară. După ce a parcat-o în curtea casei sale, în momentul în care a coborât din autoturism, s-a trezit înconjurat de trei indivizi care purtau cagule pe față, astfel încât să nu poată fi recunoscuți. Fără să piardă timpul, cei trei au început să îl lovească pe conaționalul nostru cu o violență de nedescris. Soția sa, auzind din casă țipetele și gemetele de durere ale acestuia, a ieșit în curte unde agresorii au început să o lovească și pe ea. Bărbatul a fost bătut la sânge, iar înainte de a pleca, atacatorii i-au tăiat cu un cuțit lobul unei urechi.

Când femeia română a ieșit din casă avizată de strigătele soțului, cei trei nu au cruțat-o nici pe ea, au lovit-o cu pumnii și picioarele și au lăsat-o într-o baltă de sânge alături de soțul ei. Ambii au fost transportați de urgență la spital unde li s-au constatat traumatisme în special la nivelul feței.

Agenții de poliție au efectuat verificări la locul agresiunii pentru a căuta urme ale atacatorilor care au dispărut, probabil, la bordul unei mașini parcate în apropiere. Ancheta este în curs de desfășurare, iar autoritățile nu pot da mai multe informații.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se presupune că infractorii pretindeau bani de la bărbatul român, dar probabil va fi el însuși cel care va putea lămuri situația, abia va fi în măsură să dea declarații.

@rotalianul